Over ons

JenoWood is een zelfstandige houtleverancier en importeert grote partijen hout rechtstreeks uit alle werelddelen. Doordat wij ons hout rechtstreeks importeren vanaf de bron kunnen wij garant staan voor top kwaliteit hout tegen een eerlijke prijs. Wij zijn gevestigd aan het Zaagmolenpad 45 te Doetinchem. Op deze locatie kunnen wij u uitstekend van dienst zijn met een ruim assortiment aan hout en logistieke middelen.

JenoWood is het adres voor de meest uiteenlopende houtsoorten en houtproducten voor binnen en buiten en van constructief tot decoratief. Geen vraag is ons te gek. Niet alleen voor planken, bouwhout of balken kunt u bij ons terecht, wij beschikken ook over een grote keuze in onder andere constructiehout en hout voor ramen, kozijnen en deuren. Ook leveren wij een groot assortiment  hout voor in de tuin.

Jarenlange ervaring en deskundig advies

JenoWOod heeft jarenlange ervaring in de houthandel en beschikt over ruime kennis van de markt en producten. Of het nu gaat om deskundig advies, het beantwoorden van vragen of voor het zoeken van een oplossing, JenoWood staat altijd voor u klaar.

Heeft u een vraag? Aarzel niet om contact op te nemen met JenoWood via de telefoon of email.

Levering

De levering van ons hout geschiedt rechtstreeks vanuit de fabriek of via ons logistiek centrum in Doetinchem. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het leveren van hout? Neem contact met ons op, wij vertellen u er graag meer over.

Milieu

De activiteiten van JenoWood zijn gebaseerd op de grondstof hout. Het is van ons dan ook van groot belang dat de bossen wereldwijd goed beheerd worden, zodat hout ook voor toekomstige generaties als grondstof verzekerd blijft. Zowel de aankoop als de ontwikkeling van onze producten gebeurt met het grootste respect voor de natuur, de mens en het milieu.

JenoWood verhandeld zo veel mogelijk hout en houtproducten welke afkomstig zijn uit bossen die op een verantwoordelijke en duurzame manier beheerd worden. De meeste houtsoorten en houtproducten kunnen wij leveren met FSC® of PEFC keurmerk. Vraag naar onze FSC®- of PEFC-gecertificeerde producten. Klik hier om onze FSC® (FSC-C016391) en PEFC (PEFC/30-32-804) certificaten te bekijken.

Copyright Jeno Wood - Passion for wood |Ontwerp en realisatie: Muzo Media